Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Pegasi indoor tafeltennistafel

 

Op zoek naar een indoor tafeltennistafel van Pegasi? Zoek niet verder! Speelplezier-online B.V. biedt indoor tafeltennistafels van verschillende merken zoals Pegasi, maar ook Kettler en Garlando kunt u bij ons bestellen. Over het algemeen worden alle tafels uit eigen voorraad geleverd. Afhalen is in overleg mogelijk. Als uw bestelling wordt verzonden kunt u die over het algemeen binnen 2-3 werkdagen thuis verwachten.

Voor welk doeleinde u uw tafeltennistafel ook gaat gebruiken, onze toonaangevende merken leveren enkel de beste kwaliteit indoor tafeltennistafels. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment tafeltennistafels waaruit u kunt kiezen tussen tafels voor recreatief, sportief of professioneel gebruik.

Pegasi tafeltennistafels zijn de meest verkochte tafeltennistafels. Pegasi biedt innovatieve tafeltennistafels van de hoogste kwaliteit. Zo biedt Pegasi een brede lijn indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels. We leveren zelfs indoor tafeltennistafels die beschikken over de ITTF (International Table Tennis Federation) geldende normen waardoor deze voor officiële wedstrijden ingezet mogen worden. 

Pegasi indoor tafeltennistafel kopen

Pegasi biedt een uitgebreid assortiment assortiment indoor tafeltennistafels. Deze zijn op een aantal gebieden anders dan de outdoor tafeltennistafels. De grootste verschillen tussen indoor- en outdoortafels van Pegasi hebben te maken met het gebruikte materiaal. Zo hebben de indoortafels van Pegasi een sterk blad dat bij de meeste modellen is voorzien van een metalen randlijst. De randlijst zorgt ervoor dat de bladen van uw tafel niet krom trekken en het geeft de tafel meer stabiliteit. indoor tafeltennistafels kunnen niet tegen regelmatige blootstelling aan vocht. Bijna alle Pegasi tafeltennistafels zijn opvouwbaar en verrijdbaar. Hierdoor kunt u ze snel weer netjes opbergen. Over het algemeen zijn de Pegasi indoor tafels goedkoper in aanschaf van de outdoor tafels.

Ook zijn er hufterproof uitvoeringen die speciaal voor campings en speeltuinen zijn ontwikkeld. De verschillen tussen de tafels zit hem met name in de kwaliteit- en de dikte van het blad en met de afwerking van het speelblad. Daarnaast zitten er verschillen in het frame en de afwerking van de tafel. Als u een toptafeltennistafel wilt kopen doet u met een Pegasi een goede aankoop. Pegasi is het meest bekende merk en biedt naast de tafels ook hoogwaardige Pegasi batjes en pingpongballetjes.

Waarom een indoor tafeltennistafel van Pegasi?

Pegasi beschikt over een ruim assortiment indoor tafeltennistafels tegen een scherpe prijs. De tafels zijn voorzien van een mooi afgewerkte metalen omlijsting om het speeloppervlak. De tafel is bedoeld om voornamelijk binnen op te spelen. Mocht u toch lekker in de buitenlucht een balletje willen slaan, dan is het aan te raden dit alleen met mooi weer te doen. Of u nu een beginner of gevorderde speler bent, Pegasi biedt voor ieder wat wils. Naast verschillende uitvoeringen kunt u zelfs uit tafels met verschillende kleuren zoeken. Welke functie de tafel ook moet vervullen en welk soort u ook kiest, aan onze tafeltennistafels zult u absoluut veel plezier beleven!