Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Poker

Wij bieden een ruim assortiment Poker. Een compleet aanbod poker voor alle poker spelers. Bij ons kunt u terecht voor een pokerset, een pokertafel, pokertops en pokermatten. Ook accessoires zoals een kaartenschudder, een kaartslof of een nieuw setje poker kaarten kunt u bij ons terecht. Ook losse pokerchips kunt u bij ons bestellen. Alles wordt binnen 1-2 werkdagen uit eigen voorraad geleverd. Afhalen kan op afspraak.

per pagina

Alles voor poker!

Bij ons kunt u terecht voor een compleet aanbod poker. Bekijk snel een complete assortiment poker en laat u verrassen.

 

Pokertafel 

Een simpele pokertafel voor hobby thuis gebruik of een luxe pokertafel voor de echte liefhebber? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen. De tafels zijn inklapbaar en zo compact op te bergen als u er geen gebruik van maakt.

Pokerset

Wij hebben diverse pokersets. Zo hebben we pokersets met 200, 300 en 500 pokerchips. Onze pokersets worden geleverd in aluminium koffer, een luxe kunststof ABS koffer of een set in blik. 

Pokertop of pokermat

Keuze uit verschillende pokertops en pokermatten. Verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Zo hebben we tops met een speedcloth waar kaarten en chips gemakkelijk over glijden of rubberen matten die wat stroever zijn en mooi vast op tafel liggen. 

Pokerchips

Bent u wat pokerchips kwijt of wilt u het spel naar een hoger niveau trekken met wat zwaardere pokerchips of door met waarde aanduiding op de chips te gaan spelen? Wij hebben ook losse pokerchips. 

Neem snel een kijkje en laat u verrassen door ons complete poker assortiment.