Beschermhoes tafeltennistafel

Het grootste assortiment beschermhoezen voor tafeltennistafels. Welke merk tafeltennistafel u ook heeft: Cornilleau, Heemskerk, Adidas, Buffalo of Avyna. Wij onderscheiden ons op de laagste prijs, een optimale klantenservice en het grootste assortiment beschermhoezen. Kijk en oordeel zelf!

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veel meer dan beschermhoezen voor tafeltennistafels

Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid assortiment beschermhoezen voor tafeltennistafels, pingpongballetjes en tafeltennis accessoires. U kunt bij ons terecht voor een beschermhoes voor uw tafeltennistafel. Wij bieden beschermhoezen van verschillende merken zoals Cornilleau en Heemskerk. Speelplezier-online.nl is o.a. gespecialiseerd in tafeltennistafels en de bijbehorende tafeltennis accessoires. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Verschillende merken hoezen voor tafeltennistafels

Wij hebben o.a. Adidas tafeltennistafels, Cornilleau tafeltennistafels en Buffalo tafeltennistafels. Alle beschermhoezen die wij aanbieden zijn geschikt voor alle merken tafeltennistafels. Het is hierbij wel van belang dat de beschermhoes alleen om de tafeltennistafel kan worden aangebracht als deze is opgeklapt. Als de tafeltennitafel uitgeklapt staat past de beschermhoes er dus niet omheen. Sommige modellem zijn voorzien van één of twee ritsen voor eenvoudige bevestiging van de hoes. Speelplezier-online biedt de beschermhoezen niet alleen aan particulieren aan, maar voorziet ook scholen, gemeenten en speeltuinen regelmatig met nieuwe beschermhoezen.