Filter

Betonnen tafeltennistafel

Betonnen tafeltennistafels voor buitengebruik kopen? De beton tafeltennistafels worden vervaardigt uit één stuk en voorzien van zowel onder- als boven wapening. Hufterproof en geschikt voor campings, scholen en speeltuinen.

8 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
8 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Betonnen tafeltennistafels zijn hufterproof

Deze tafeltennistafels zijn “hufterproof” en zeer geschikt voor openbare terreinen zoals bijvoorbeeld school speelplaatsen. Ook de betonnen tafeltennistafel met afgeronde hoeken zeer populair. Dit komt omdat deze betonnen tafeltennistafels afgeronde hoeken hebben die de veiligheid tijdens het spelen verbeteren. De beton tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in de kleuren groen of blauw. De betonnen speelbladen zijn voorzien van groene of blauwe twee componenten lak en niet gevoelig voor weersinvloeden.

Ronde betonnen tafeltennistafels

Sinds 2004 heeft Speelplezier-online.nl de ronde betonnen tafeltennistafels toegevoegd aan het assortiment.
De ronde beton tafeltennistafel is niet meer weg te denken. Scholen of instellingen die voor iets bijzonders willen gaan hoeven net verder te zoeken want de ronde betonnen tafeltennistafels bieden u diverse speel mogelijkheden. Een echte blikvanger mag wel gezegd worden.

Deze grote ronde betonnen tafeltennistafel is een prachtige speeltafel, u kunt zelfs met 8 spelers pingpongen. Er is dan ook altijd wel iets te beleven rond deze tafel. Het ronde tafelblad met een diameter van 260 cm heeft een enkel wit net met een witte middellijn, waardoor vier speelvlakken ontstaan. Ook deze betonnen tafeltennistafel is uit één stuk vervaardigd en voorzien van zowel onder- als boven wapening. U kunt kiezen voor een beton tafeltennis met een groen of blauw blad. De bladen zijn gelakt met een twee componenten lak.

Bezorgen van betonnen tafeltennistafels

Bezorging en plaatsing van betonnen tafeltennistafels binnen Nederland en Vlaanderen (België) met uitzondering van de Waddeneilanden is bij de prijs inbegrepen. Voor leveringen op de Waddeneilanden moeten wij de bootkosten doorberekenen. Voor leveringen in andere regio's dient u eerst contact met de helpdesk van Speelplezier-online.nl op te nemen op 074-8527264.