Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Pokerchips

Pokerchips wie kent ze niet? Vaak worden pokerchips geleverd in een set. Denk aan een pokerkoffer of pokerset in blik. Dit zijn standaard aantallen pokerchips, vaak per 200, 300 of 500 pokerfiches. Pokerchips zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en gewicht. 

per pagina

Pokerchips kopen

Wat als je nu met wat meer mensen wilt spelen als normaal? Denk bijvoorbeeld aan een poker tournooi of een pokeravond met collega's of vrienden?  Dan heb je extra pokerchips nodig om te starten, gemiddeld heb je per speler 40-50 pokerfiches per speler nodig. Het kan zijn dat er wordt gespeeld met rebuy, dan dien je rekening te houden met extra pokerchips.   

Verschillende pokerfiches

De meest voorkomende pokerfiches zijn de goedkope plastic pokerchips 4gram. Ook verkrijgbaar in 11.5 gram deze chips zijn iets duurder. Dan heb je ook nog Clay pokerchips, deze chips wegen van 11.5 of 14 gram. Ze zijn van betere kwaliteit, hebben vaak waarde aanduiding en een mooi design. Vanzelfsprekend zijn deze pokerfiches ook wat duurder. Wij hebben verschillende pokerchips op voorraad.