Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Pegasi sport en spel

 

Pegasi Sport biedt een uitgebreid assortiment speeltafels, basketbal artikelen en bijbehorende accessoires. Het assortiment bestaat uit tafeltennistafels, voetbaltafels, airhockeytafels, pooltafels en basketbal. Het ruime aanbod is gevarieerd en biedt voor zowel hobby thuis gebruik door particulieren als intensief gebruik door volwassenen en jeugd op bijvoorbeeld verenigingen, instellingen of bedrijven een passende oplossing.

 

Het merk Pegasi is ontwikkeld op basis van ervaringen en kennis die is opgedaan door jaren lange verkoop. Bij het ontwikkelen en samenstellen van het assortiment is er gekeken naar de wensen en bevindingen van de eindgebruikers. Met veel zorg en aandacht zijn de producten geselecteerd en samengesteld om te zorgen voor optimaal gebruikersgemak, duurzaamheid en veiligheid. Het complete assortiment van Pegasi en de bijbehorende accessoires biedt een oplossing voor iedereen.

 1. Pegasi Basketball return system
  Pegasi Basketball return system
  Art.nr. (SKU): PEG-BB-RETURNSYSTEM
  Beoordeling:
  90%
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 69,95 Speciale prijs € 59,95
Pagina
per pagina

 

Voor jonge kinderen en mensen met beperkte ruimte in- of rondom huis heeft Pegasi mini tafeltennistafels en een 75% tafeltennistafel. Deze tafels zijn kleiner als de standaard afmeting voor tafeltennistafels. Deze tafels zijn dankzij de afmeting ook eenvoudig mee te nemen op vakantie of naar familie en vrienden.

 

Op kinderdagverblijven, BSO’s en basisscholen wordt ook steeds meer gebruikt gemaakt van speeltafels. Het spelen met een tafeltennistafel, een tafelvoetbal of een airhockeytafel stimuleert kinderen om sociaal en actief bezig te zijn. Daarnaast ontwikkeld het de motoriek, oog- hand coördinatie en het reactie vermogen van kinderen.

 

Pegasi heeft voetbaltafels voor jonge kinderen. Deze modellen zijn voorzien van telescoop stangen. Deze stangen lopen niet door aan de andere kant van het voetbalspel. Hierdoor is er geen risico op stangen die in het gezicht of het lichaam van kinderen kunnen prikken bij het spelen.

 

Pegasi heeft een inklapbare airhockeytafel voor jonge kinderen, leuk op de BSO of voor thuis. De kleine airhockeytafel is 4ft en kan recht opgeklapt worden zodat u de tafel compact en ruimte besparend weg kunt zetten als deze niet in gebruik is.

 

Voor jeugd en volwassenen is er ook genoeg keuze. Het assortiment Pegasi tafeltennistafels is ruim en gevarieerd. U kunt b.v. kiezen uit diverse kleuren, iedereen kent een blauwe of groene tafeltennistafel maar Pegasi heeft ook zwarte tafeltennistafels. Daarnaast is er een ruimte keuze modellen. De modellen worden steeds iets zwaarder en completer. Denk daarbij aan bladdiktes, randlijsten onder het speelveld, gewicht en dikte van het frame, grotere wielen etc.

 

Voor kinderen tot 12jaar zijn er de 4ft. Pegasi voetbaltafels, voor volwassenen en jeugd zijn er de 5ft voetbaltafels. De Pegasi Royal is een inklapbare voetbaltafel voor gebruik door jeugd en volwassenen. De voetbaltafel heeft een gewicht van 59 kg en sterke doorlopende 16mm stangen. De Pegasi Elite voetbaltafel weegt zelfs 70 kg. Deze robuuste voetbaltafels zijn geschikt voor intensief hobbymatig gebruik.

 

De Pegasi Tornado Airhockeytafel voor thuis gebruik door jong en oud wordt veel verkocht. Deze 6ft inklapbare airhockeytafel is zeer gewild door zijn formaat en de afmeting. De airhockey heeft een elektronische scoretelling en maakt geluidjes onder het spelen. U kunt dit uiteraard uitschakelen. De 7ft Pegasi Airforce airhockeytafel is geschikt voor teamplay. Dankzijn de afmeting kunt u zelf 2 tegen 2 spelen. De airhockey heeft een mooi groot speelveld en is lekker robuust. Zeer geschikt voor een intensief potje airhockey.

 

Pegasi pooltafels voor hobbymatig gebruik in diverse maten en kleuren. De tafels zijn opklapbaar en dat maakt de tafels interessant. U kunt het onderstel van de Pegasi pooltafels eenvoudig inklappen als ze niet in gebruik zijn. Zo zet u de pooltafel mooi compact en ruimte besparend weg op het moment dat u er geen gebruik van maakt. De 5ft en 6ft pooltafels zijn interessant door hun afmeting. Niet iedereen heeft veel ruimte en klanten vergeten nog wel eens dat je ook ruimte rondom de tafel nodig hebt om goed te kunnen poolen. De benodigde vrije ruimte rondom uw pooltafel om vrij te kunnen spelen is ongeveer 150cm. De 7ft pooltafels van Pegasi zijn erg in trek bij bedrijven en particulieren met voldoende ruimte. De Pegasi pooltafels hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De speeltafels hebben een MDF speelveld met voorgespannen laken. Deze pooltafels zijn geschikt voor hobbymatig gebruik. Vergelijk pooltafels met MDF speelveld niet met de speeleigenschappen van een professionele pooltafel met leisteen speelveld. Professionals spelen op leisteen, hier hangt uiteraard een heel andere prijskaartje aan vast.

 

Er is nog meer, Pegasi heeft ook een ruim basketbal assortiment. Alles op het gebied van basketbal. Basketpalen, basketbalborden, basketbalringen, basketbal ballen, basketbal netjes en alle bijbehorende accessoires.

 

Pegasi heeft een ruim en gevarieerd assortiment basketbalpalen. Zo zijn er basketbalstands voor kleine kinderen, deze basketbalpalen hebben niet de officiële hoogte van 305cm. De basketbalpalen voor kinderen zijn wat kleiner en hebben diverse instelbare hoogtes vanaf 135cm. De basketbalpaal groeit mee met uw kind tot een maximale hoogte van 260 cm. Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij de Pegasi Fun, Basic kids of de home kids. De Pegasi Play basketbalpaal is instelbaar van 135 tot 305 cm. Leuk voor jonge kinderen en dankzij de maximale hoogte van 305cm blijft de basket uitdagend als uw kinderen groter worden.  

 

Bij grotere kinderen en jeugd zijn de basketbalpalen met een maximale hoogte van 305cm meer in trek. Voor beginnende hobby spelers zijn de Pegasi Sport en de Pegasi Shooter aanraders. Degelijke basketbalstands met een instelbare ring hoogte vanaf 230cm die u kunt ophogen tot de officiële wedstrijd hoogte van 305cm.

 

Voor de gevorderde basketballers heeft Pegasi de Dunk Master en de Dunk Pro. Zware basketbalstands voor intensief gebruik door jeugd en volwassenen. De baskets hebben een mee verende basketbalring zodat u uw dunks kunt verbeteren.

 

Pegasi heeft ook een inground basketbalstand. Deze basketbalpaal wordt met beton verankerd in de grond.

 

Pegasi basketbalborden voor jong en oud. Naast de basketbalpalen hebben we ook basketbalborden en basketbalringen.     

 

De Pegasi basketbalring is er in diverse kleuren en afmetingen. Zo is er een kleine basketbalring met een diameter van 38cm. Er zijn ook basketringen met een diameter 45cm. Deze ringen zijn er in verschillende kwaliteiten. Er is een standaard basketbalring, een flexibele basketbalring met veren en een zware mee verende basketbalring voor de echte professionals.     

 

Er is een ruime keuze basketbalborden. Zo zijn er mini basketbalborden die u kunt gebruiken op een deur. Daarnaast zijn er kleinere basketbalborden met een afmeting van 82x58cm en een ring van 38cm. Voor gevorderde basketballer zijn er grote borden met een 45cm ring. Er is ook een professioneel basketbalbord voor wand montage met een instelbare ring hoogte. Dit zware wand basketbalbord is geschikt voor sportzalen. De basketbalborden worden geleverd incl. bevestiging materialen.  

 

Pegasi staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en een scherpe prijs. Sport en spel artikelen van Pegasi hebben een hoogwaardige afwerking en prettige speel- en gebruikers eigenschappen. Alles wordt uit eigen voorraad geleverd, afhalen is mogelijk in overleg. U heeft recht op een jaar fabrieksgarantie. Voor alle modellen zijn onderdelen en accessoires beschikbaar.    

 

De gemiddelde levertijd is 2-3 werkdagen. De speeltafels worden ongemonteerd in doos geleverd tenzij anders overeengekomen. Voor de meeste modellen is een opbouwservice mogelijk tegen meerprijs.

 

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Onze vakspecialisten staan u graag te woord.