Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Basketbalring

Met een basketbalring kunt u basketballen zonder dat u een basketbalpaal nodig heeft. U kunt de basketbalring eenvoudig bevestigen aan een muur voor stevige bevestiging. Bevestigingsmateriaal wordt bijna altijd meegeleverd.

Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid basketbalassortiment zoals basketbalringen, basketbalborden en basketbalpalen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een exceptioneel aanbod aan kwaliteits- basketballen. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Scoren met een basketbalring

Een basketbalring is een mooi alternatief voor een basketbalpaal of een compleet basketbalbord. Ook als u al een basketbalbord heeft kunt u daar een losse basketbalring aan bevestigen. Mocht de bestaande basketbalring kapot zijn kunt u deze ook vervangen voor een nieuwe ring. Bij Speelplezier-online.nl bieden wij u een breed assortiment basketbalringen voor zowel particulier- als professioneel gebruik. Enkele verschillen in de basketbalringen die wij bieden zijn bevestigingswijze, een meeverende ring en het materiaal van het basketbalnet zelf. Als alternatief voor een basketbalring bieden wij ook complete basketbalpalen en basketbalborden.

Het bevestigen van een basketbalring

De meeste basketbalringen zijn direct te bevestigen aan de muur. dat enkele modellen aan een muur bevestigd worden. Daarnaast kan een basketbalring ook prima aan een nieuw- of bestaand basketbalbord bevestigd worden. Hierbij dient u wel op te letten of de basketbalring gebruikt wordt voor particulier gebruik- of professioneel gebruik. De bevestiging van professionele basketbalringen is vaak anders. Voor het basketbal spelen in een zaal zijn de basketbalringen met een nylon basketbalnet het beste, voor modellen die buiten komen te staan is echter een model met een metalen ketting net een betere keuze. De officiële hoogte waarop een basketbalring bevestigd moet worden is 3.05 meter. Dit is vaak ook de hoogte van een goede basketbalpaal.

Basketbalring kopen

Op zoek naar een voordelige basketbalring, basketbalpaal of basketbalnet? Zoek niet verder. Speelplezier-online.nl heeft een ruim aanbod basketbalringen van verschillende topmerken voor je geselecteerd. Dus bestel snel op Speelplezier-online.nl!
 

Speelplezier-online.nl biedt een breed assortiment assoritiment basketbalproducten. Basketbalringen, basketbalpalen en losse basketballen.Wij leveren niet alleen aan particulieren maar ook aan de zakelijke gebruiker zoals basketbalverenigingen, scholen en gemeenten. Voor welk doeleinde u uw basketbalring ook gaat gebruiken, Speelplezier-online.nl helpt u met uw basketbalvraag.

Alle basketbalringen onder elkaar

 

Basketbalringen worden veel verkocht en particulieren maar ook aan professionele gebruikers. Alle basketbalringen van Speelplezier-online.nl hebben een sterke prijs- kwaliteitsverhouding.

Basketbalringen

Dankzij een basketbalring kunt u basketballen zonder dat u een basketbalpaal nodig heeft. De basketbalring bevestigd u eenvoudig aan een muur of basketbalbord. Bij speelplezier-online.nl hebben wij een groot assortiment basketbalringen. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing.

Basketbalring kopen

U bent bij speelplezier-online.nl aan het juiste adres om een basketbalring te kopen. Als u de basketbalring voor 12:00 uur besteld, heeft u hem de volgende dag in huis. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een groot assortiment basketballen, basketbalborden en basketbalpalen.

Basketbalring bevestigen

Een basketbalring bevestigen is niet moeilijk. Bijna altijd wordt bevestigingsmateriaal meegeleverd. U kunt de basketbalring hiermee gemakkelijk aan een muur bevestigen. Daarnaast kan de basketbalring aan een basketbalbord bevestigd worden. Hierbij is het van belang na te gaan of het voor professioneel of thuisgebruik is. De bevestiging van professionele basketbalringen gaat namelijk vaak anders. Voor basketballen in de zaal zijn basketbalringen met een nylon basketbalnet het beste, voor modellen die buiten staan is een model met een metalen ketting de beste keuze.

Basketbalring hoogte

Natuurlijk kunt u zelf bepalen hoe hoog u de basketbalring hangt. Echter is de officiële hoogte waarop de basketbalring moet hangen 3.05 meter. Dit is tevens de hoogte van een basketbalpaal.