Basketbalring kopen?

Met een basketbalring kunt u basketballen zonder dat u een basketbalpaal nodig heeft. U kunt de basketbalring eenvoudig bevestigen aan een muur voor stevige bevestiging. Bevestigingsmateriaal wordt bijna altijd meegeleverd.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid basketbalassortiment zoals basketbalringen, basketbalborden en basketbalpalen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een exceptioneel aanbod aan kwaliteits- basketballen. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Scoren met een basketbalring

Een basketbalring is een mooi alternatief voor een basketbalpaal of een compleet basketbalbord. Ook als u al een basketbalbord heeft kunt u daar een losse basketbalring aan bevestigen. Mocht de bestaande basketbalring kapot zijn kunt u deze ook vervangen voor een nieuwe ring. Bij Speelplezier-online.nl bieden wij u een breed assortiment basketbalringen voor zowel particulier- als professioneel gebruik. Enkele verschillen in de basketbalringen die wij bieden zijn bevestigingswijze, een meeverende ring en het materiaal van het basketbalnet zelf. Als alternatief voor een basketbalring bieden wij ook complete basketbalpalen en basketbalborden.

Het bevestigen van een basketbalring

De meeste basketbalringen zijn direct te bevestigen aan de muur. dat enkele modellen aan een muur bevestigd worden. Daarnaast kan een basketbalring ook prima aan een nieuw- of bestaand basketbalbord bevestigd worden. Hierbij dient u wel op te letten of de basketbalring gebruikt wordt voor particulier gebruik- of professioneel gebruik. De bevestiging van professionele basketbalringen is vaak anders. Voor het basketbal spelen in een zaal zijn de basketbalringen met een nylon basketbalnet het beste, voor modellen die buiten komen te staan is echter een model met een metalen ketting net een betere keuze. De officiële hoogte waarop een basketbalring bevestigd moet worden is 3.05 meter. Dit is vaak ook de hoogte van een goede basketbalpaal.

Basketbalring kopen

Op zoek naar een voordelige basketbalring, basketbalpaal of basketbalnet? Zoek niet verder. Speelplezier-online.nl heeft een ruim aanbod basketbalringen van verschillende topmerken voor je geselecteerd. Dus bestel snel op Speelplezier-online.nl!