Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Basketbalring kopen?

Basketbalring kopen?

Speelplezier-online.nl biedt een breed assortiment assoritiment basketbalproducten. Basketbalringen, basketbalpalen en losse basketballen.Wij leveren niet alleen aan particulieren maar ook aan de zakelijke gebruiker zoals basketbalverenigingen, scholen en gemeenten. Voor welk doeleinde u uw basketbalring ook gaat gebruiken, Speelplezier-online.nl helpt u met uw basketbalvraag.

Alle basketbalringen onder elkaar

 

Basketbalringen worden veel verkocht en particulieren maar ook aan professionele gebruikers. Alle basketbalringen van Speelplezier-online.nl hebben een sterke prijs- kwaliteitsverhouding.

Basketbalringen

Dankzij een basketbalring kunt u basketballen zonder dat u een basketbalpaal nodig heeft. De basketbalring bevestigd u eenvoudig aan een muur of basketbalbord. Bij speelplezier-online.nl hebben wij een groot assortiment basketbalringen. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing.

Basketbalring kopen

U bent bij speelplezier-online.nl aan het juiste adres om een basketbalring te kopen. Als u de basketbalring voor 12:00 uur besteld, heeft u hem de volgende dag in huis. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een groot assortiment basketballen, basketbalborden en basketbalpalen.

Basketbalring bevestigen

Een basketbalring bevestigen is niet moeilijk. Bijna altijd wordt bevestigingsmateriaal meegeleverd. U kunt de basketbalring hiermee gemakkelijk aan een muur bevestigen. Daarnaast kan de basketbalring aan een basketbalbord bevestigd worden. Hierbij is het van belang na te gaan of het voor professioneel of thuisgebruik is. De bevestiging van professionele basketbalringen gaat namelijk vaak anders. Voor basketballen in de zaal zijn basketbalringen met een nylon basketbalnet het beste, voor modellen die buiten staan is een model met een metalen ketting de beste keuze.

Basketbalring hoogte

Natuurlijk kunt u zelf bepalen hoe hoog u de basketbalring hangt. Echter is de officiële hoogte waarop de basketbalring moet hangen 3.05 meter. Dit is tevens de hoogte van een basketbalpaal.