Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Soorten sjoelbakken

Sjoelen is een leuk en gezellig spel dat al heel lang populair is in Nederland. Het doel van het spel is om houten schijven door vier gleuven aan het einde van een houten bak te schuiven. U krijgt punten, afhankelijk van waar de schijven eindigen. Het spel zelf is best makkelijk, maar er zijn verschillende soorten sjoelbakken. Die kunnen van elkaar verschillen in grootte, materiaal en andere eigenschappen. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende soorten sjoelbakken en hoe ze van elkaar verschillen.

Formaat en afmetingen

Sjoelbakken kunnen verschillende maten hebben, maar de meest voorkomende maat is 200 cm lang, 40 cm breed en 4 cm hoog. Dit is het standaardformaat dat vaak wordt gebruikt bij officiële sjoelwedstrijden en toernooien. Maar er zijn ook kleinere versies beschikbaar, speciaal voor kinderen, die ongeveer 120 cm lang kunnen zijn.

Materialen

Sjoelbakken kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, maar de meest voorkomende zijn hout en kunststof. Houten sjoelbakken zien er vaak traditioneel uit en zijn stevig. Kunststof sjoelbakken zijn meestal lichter en makkelijker om mee te nemen, handig voor buitenspellen of als u het vaak wilt verplaatsen.

Gleuven

Het aantal en de breedte van de gleuven kunnen verschillen bij verschillende sjoelbakken. Gewone sjoelbakken hebben vier gleuven met een breedte van ongeveer 4,3 cm. Sommige sjoelbakken hebben maar drie gleuven, waardoor het spel moeilijker wordt. Voor kinderen kunnen de gleuven breder zijn, zodat het makkelijker is om de schijven erdoorheen te schuiven.

Randen en afwerking

Bij sommige sjoelbakken is er een randje omhoog langs de gleuven zodat de schijven er niet gemakkelijk afvallen. Dat is handig, vooral voor beginners. Andere sjoelbakken hebben een gladde afwerking zonder zulke verhoogde randen, waardoor het spel iets moeilijker wordt.

Verplaatsbare sjoelbakken

U kunt ook sjoelbakken vinden die u kunt verplaatsen. Die kunnen inklapbaar zijn of uit twee delen bestaan. Dat maakt het handig om de sjoelbak op te bergen of mee te nemen naar bijvoorbeeld een picknick of familiebijeenkomst.

Decoratie en design

Bepaalde sjoelbakken hebben leuke versieringen, zoals kleurrijke afbeeldingen of patronen. Hierdoor krijgt de sjoelbak een eigen en speciaal uiterlijk, wat kinderen vaak leuk vinden.

Speeltafels van Speelplezier-online.nl

Wist u dat u bij Speelplezier-online.nl gratis verzending ontvangt bij een bestelling vanaf €100 en dat u uw bestelling bij u kunt laten leveren op het gewenste moment? Wacht dus niet langer en bestel snel uw sjoelbak op Speelplezier-online.nl!

Heeft u nog andere vragen of kunnen we u ergens anders mee helpen? Speelplezier-online.nl helpt u graag! Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen