Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Cornilleau outdoor tafeltennistafel

Cornilleau outdoor tafeltennistafels

Speelplezier-online.nl biedt het totale assortiment Cornilleau outdoor tafeltennistafels. Voor welk doeleinde u uw tafeltennistafel ook gaat gebruiken, het toonaangevende Franse merk Cornilleau levert enkel de beste kwaliteit outdoor tafeltennistafels.

Alle Cornilleau outdoor tafeltennistafels onder elkaar

 

Cornilleau outdoor tafeltennistafels worden veel verkocht en hebben een sterke prijs- kwaliteitsverhouding. Cornilleau biedt innovatieve tafeltennistafels van de hoogste kwaliteit. Zo biedt Cornilleau een brede lijn indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels

Cornilleau outdoor tafeltennistafel kopen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment outdoor tafeltennistafels waaruit u kunt kiezen tussen tafels voor recreatief, sportief of professioneel gebruik. We leveren zelfs outdoor tafeltennistafels die beschikken over de ITTF (International Table Tennis Federation) geldende normen waardoor deze voor officiële wedstrijden ingezet mogen worden. Daarnaast zijn de Cornilleau tafels, door het speciaal ontwikkelde DSI veiligheidssysteem, makkelijk en veilig met één hand in te klappen.

Waarom een outdoor tafeltennistafel van Cornilleau?

Door het vochtwerende materiaal en de speciale harslaag zijn de outdoor tafeltennistafels van Cornilleau goed beschermd tegen vocht en uv-straling. Dit maakt dat deze outdoor tafels uitermate geschikt zijn om buiten neer te zetten. Op onze website vindt u ook speciale beschermhoezen die voorkomen dat de tafeltennistafel nat wordt waardoor u na een regenbui direct weer kunt beginnen met spelen. Ons assortiment outdoortafels van Cornilleau loopt uiteen van tafels met een vast metalen onderstel tot betonnen tafeltennistafels. Daarnaast zijn de tafels zo gemaakt dat ze nauwelijks kapot te krijgen zijn. Tevens kunnen de tafels - die bijvoorbeeld permanent buiten staan - op de grond worden vastgezet zodat ze onmogelijk meegenomen kunnen worden.

Verschil tussen indoor en outdoor tafeltennistafels van Cornilleau?

Outdoor tennistafels zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Naast dat ze voorzien zijn van een coatinglaag die ervoor zorgt dat het zonlicht niet weerkaatst, zijn de materialen van een outdoor tennistafel goed bestand tegen vocht. Dit in tegenstelling tot indoor tafeltennistafels. Waar outdoor tafels uitermate geschikt zijn voor campings of speelplaatsen, zijn indoor tafels ideaal voor instellingen en sportzalen. Welke tafel u ook kiest. Cornilleau beschikt over een ruime collectie van alleen de beste kwaliteit. .