Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Cornilleau tafeltennistafel online kopen?

Cornilleau tafeltennistafelCornilleau tafeltennistafel kopen?

Iedereen heeft op zijn tijd ontspanning en afleiding nodig. Een leuke manier van ontspannen is tafeltennis. Tafeltennis is een spel dat met maximaal 4 mensen gespeeld kan worden. Om tafeltennis te kunnen spelen zijn pingpongballetjes, batjes en een tafeltennistafel nodig. Ja, ik wil direct een Cornilleau tafeltennistafel bestellen

In overleg met u snel bezorgd, opgebouwd leveren is mogelijk!

Cornilleau tafeltennistafelWaarom een Cornilleau tafeltennistafel?

Met een Cornilleau tafeltennistafel kun je heerlijk tafeltennis spelen in school- en bedrijfskantines, sportverenigingen, en instellingen. De tafeltennistafels beschikken tevens over het ITTF keurmerk waardoor ze ook ingezetten mogen worden voor officiële tafteltenniswedstrijden.

Lees meer

Cornilleau Tafeltennistafel Welke tafeltennistafel is het beste?

Er zijn meerdere tafeltennistafels op de markt, maar als het gaat om kwaliteit en veiligheid behoren Cornilleau tafeltennistafels tot een van de besten. Deze tafels zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Voor zowel indoor- als outdoor gebruik en voor professioneel of hobbymatig gebruik, zijn er verschillende Cornilleau tafeltennistafels verkrijgbaar.

Bijna elke tafeltennisvereniging maakt gebruik van Heemskerk tafeltennistafels voor het lesgeven en houden van competities. Enkele tafels beschikken over het NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) keurmerk.Ja, ik wil nu een Cornilleau tafeltennistafel kopen

Recreatief of professioneel

Voor hobbymatig gebruik hoeft een tafeltennistafel niet aan de hoogste normen te voldoen. De prijs van de tafel is hierdoor aantrekkelijker, zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit. De verschillen zitten meer in het gebruikscomfort en de speeleigenschappen.

Professionele tafeltennistafels zijn bedoeld voor intensief gebruik op school- en bedrijfskantines, sportverenigingen en instellingen. Deze tafels hebben het International Table Tennis Federation (ITTF) keurmerk. Enkel tafels met dit keurmerk voldoen aan de hoogste kwaliteits- normen en mogen ingezet worden voor officiële tafeltenniswedstrijden.

Indoor of outdoor?

Cornilleau tafeltennistafels zijn verkrijgbaar voor zowel indoor als outdoor gebruik. Indoor tafels zijn bedoeld om binnen te gebruiken. De gebruikte materialen van indoor Cornilleau tafeltennistafels zijn minder goed bestand tegen vocht en slechte weersomstandigheden, als het buiten mooi weer is kunnen de tafels bij uitzondering wel buiten gebruikt worden.

Wanneer er buiten getafeltennist gaat worden zijn outdoor Cornilleau tafeltennistafels uitermate geschikt. Outdoor tafels zijn gemaakt van vochtwerende materialen, daarnaast zijn de tafels beschermd tegen Uv-straling door middel van een speciale harscoating. Outdoor tafels zijn verkrijgbaar in permanente- en in verplaatsbare varianten. U kunt ervoor kiezen om uw Cornilleau tafeltennistafel volledig gemonteerd te laten bezorgen.Ja, ik wil nu een Cornilleau tafeltennistafel bestellen

Cornilleau Tafeltennistafel Accessoires en onderdelen kopen?

Wanneer u van plan bent een tafeltennistafel te kopen, kan het voorkomen dat er ook extra onderdelen of accessoires benodigd zijn. Accessoires voor de tafeltennistafels zijn verkrijgbaar op onze website. Mochten er extra onderdelen nodig zijn, zoals bijvoorbeeld een extra netje, mail ons dan het type van de tafeltennistafel en wij zullen u vrijblijvend het gewenste onderdeel aanbieden.Klik hier om direct accessoires en onderdelen te selecteren

Cornilleau TafeltennistafelCornilleau Tafeltennistafel

Voordelen van een Cornilleau tafeltennistafel:

  • Hoge kwaliteit
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Veiligheid is belangrijk
  • Aantrekkelijke prijzen