Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Deutscher Meister voetbaltafels

De echte Deutscher Meisters! Bekend om hun degelijkheid en vormgeving. Speelplezier-online.nl biedt u alle Deutscher Meister voetbaltafels. Wij leveren onze Deutscher Meisters niet alleen een particulieren maar ook aan bedrijven en instellingen.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Voetbaltafel Deutsche Meister | Young Line wit
  € 1.149,00
 2. Voetbaltafel Deutscher Meister | Luxeline zwart
  Voetbaltafel Deutscher Meister | Luxeline zwart
  Art.nr. (SKU): 20209
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 2.269,00
 3. Voetbaltafel Deutscher Meister | Luxeline eiken
  € 2.269,00
 4. Voetbaltafel Deutsche Meister Young Line zwart kopen
  Voetbaltafel Deutsche Meister | Young Line zwart
  Art.nr. (SKU): 20210
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 1.149,00
 5. Deutscher Meister voetbaltafel profi eiken kopen
  Voetbaltafel Deutscher Meister Profi Eiken
  Art.nr. (SKU): VDMPE00011
  € 1.559,00
 6. Deutsche Meister voetbaltafel profi zwart kopen
  € 1.509,00
 7. Deutscher Meister Young Line Naturel
  € 1.119,00
  Niet op voorraad
Wie kent ze niet? De authentieke Deutscher Meister voetbaltafel. Terug naar nostalgie en pure kwaliteit. Niet voor niks dat deze Duiste jongens op de campings staan waar veel gespeeld wordt en veel jeugd komt. Onverwoestbaar zijn ze! Kortom voor iedereen hebben we een passende voetbaltafel en voor sommigen hebben we een Deutscher Meister!

Deutscher Meister: Pure kwaliteit

Voetbaltafels van Deutcher Meister kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit. Al sinds de jaren 50 profileert dit merk zich als wereldwijde aanbieder van voetbaltafels. Deutscher Meister staat voor kwaliteit en uitstraling. Gebruikte materialen zijn dan ook ontzettend duurzaam. Voetbaltafels van Deutscher Meister worden speelklaar en gratis verzonden.

U gaat hier nog vele jaren plezier van beleven. Kies bedrijfsmatig niet voor een goedkoop model. Deze zijn hier niet voor gemaakt. Tafelvoetbal vormt een goede ontspanning en zorgt voor de nodige spanning. Een voetbaltafel is een prima investering voor uw zaak omdat uw medewerkers na een potje tafelvoetbal weer helemaal fris en fruitig aan de slag gaan!

Gratis verzending

Een voetbaltafel verreikt uw voetbalkantine, kantine of speelzolder. Voetbaltafels van Deutscher Meister zijn kwalitatief hoogwaardig en mogen niet ontbreken in ons assortiment. Omdat deze tafels speelklaar worden afgeleverd, overleggen wij met u een bezorgdatum. Verzending is gratis en u kunt veilig online betalen.

Voetbaltafel met muntinworp

De meeste voetbaltafels zijn geschikt voor binnen gebruik, maar we bieden ook voetbaltafels aan die geschikt zijn voor buitengebruik. Er worden wel degelijk andere eisen gesteld aan voetbaltafels voor buitengebruik. Zo is de omkasting van de voetbaltafels voorzien van extra dikke harscoating waardoor deze weersbestendig is. Ook zijn de onderstellen vaak gemaakt van metalen, gepoedercoate, poten. Ook hebben wij voetbaltafels waarvan de complete behuizing is gemaakt van sterk kunststof wat weer en wind bestendig is.

Multifunctionele voetbaltafels

Een muntje erin en spelen maar! Dat is het absolute voetbaltafel gevoel. Voetbaltafels van Deutscher Meister beschikken desgewenst over een muntinworpsysteem. Na het inwerpen van €0,50 kan het spel beginnen. Uiteraard kan ook op vrij spel gespeeld worden. Voor vragen over Deutscher Meister voetbaltafels kunt u terecht bij onze helpdesk.

Voor elk budget

Deutscher Meister is een begrip als het om voetbaltafels gaat. Dit merk staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten. Omdat wij waarde hechten aan een breed assortiment, kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende Deutscher Meister voetbaltafels. Voor elk budget is een passende voetbaltafel beschikbaar. Zo bieden wij de Grande Luxe Eiken tafel aan waar luxe centraal staat. Anderzijds voorziet de Young Line Naturel in een wat eenvoudiger behoefte.