Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Adidas tafeltennistafels

Adidas is een van de bekendste sportmerken ter wereld. Alle Adidas producten staan garant voor de hoogste kwaliteit en een superieur gevoel voor design.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.
Omdat Adidas altijd voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen is het een merk waar ook de topsporters voor kiezen. Adidas biedt een brede range aan sportartikelen die allemaal te bestellen zijn bij Speelplezier-online.nl. Adidas biedt kwalitatieve tafeltennistafels tegen een goede prijs. Dus wilt u ook een Adidas tafeltennistafel kopen? Of u nu kiest voor Adidas indoor tafeltennistafels, Adidas outdoor tafeltennistafels, pingpongballetjes of tafeltennisbatjes, de kwaliteit is verzekerd!

Adidas tafeltennistafels uit voorraad leverbaar

Voor alle producten van Speelplezier-online, en dus ook voor de tafeltennistafels van Adidas, geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor kunnen wij deze de volgende dag al bij u thuis afleveren. Vandaag voor 12.00 besteld, morgen in huis is ons motto. Speelplezier biedt veel Adidas producten in de binnensport zoals tafeltennistafels. Tafeltennisbatje, pingpongballetjes en Adidas sporttassen. En alle producten tegen de beste prijs! Het Duitse bedrijf Adidas biedt werkelijke Duitse degelijkheid.

Welke kwaliteit of kleur u ook zoekt Speelplezier-online.nl biedt een ruim assortiment Adidas sportartikelen. U zult zeker slagen.

Adidas tafeltennistafels tegen de beste prijs

Wij leveren uw sportieve Adidas sportartikelen zoals tafeltennistafels, tegen de beste prijs. Ergens anders goedkoper? Meldt het ons dan. En als u voor 12.00 uur bestelt, leveren wij alle Adidas sportartikelen direct uit voorraad morgen thuis. Bestel dus nu zonder zorgen uw nieuwe Adidas sportartikelen nu zonder zorgen uw nieuwe Adidas sportartikelen.