Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Aramith poolballen

Aramith behoort tot de absolute top als het gaat om kwalitatieve poolballen. Dit is een van de reden dat Speelplezier-online.nl dit merk ook al jaren aanbiedt.

Aramith, het merk van poolspelers

De ballen van Aramith zijn schuurbestendig en hebben een perfecte rolreactie. Dit zijn enkele voorbeelden van eigenschappen van Aramith poolballen. Aramith poolballen zijn uitermate geschikt voor pooltafels .
Door deze eigenschappen en hoogwaardige kwaliteit staan de Aramith poolballen wereldwijd bekend als het topmerk. Aramith ballen zijn internationaal goedgekeurd voor toernooien en kampioenschappen.

Aramith ballen gaan tot 5 keer langer mee dan andere ballen die gemaakt zijn van polymeren of polyester. Onafhankelijke testen laten zien dat Aramith poolballen zijn zelfs na 400.000 hits perfect speelbaar zijn. En dit terwijl de andere merken onbruikbaar werden verklaard. Weer een goede reden om voor Aramith pollballen te kiezen. Dus of u nu een prive pooltafel heeft staan, of de tafel commercieel gebruikt, kies voor Aramith poolballen.

Dankzij de uitzonderlijk lange levensduur van Aramith poolballen wordt er optimale prijs/ kwaliteit geleverd. Het extra harde oppervlak van de ballen vermindert brandwonden op de ballen in grote mate en voorkomt vlekken op zowel de poolballen en het doek.