Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Cornilleau tafeltennistafels

Bent u van plan om een Cornilleau tafeltennistafel te kopen? Kies dan voor de Cornilleau tafeltennistafels van Speelplezier-online.nl. Met een tafeltennistafel van Cornilleau weet u zeker dat u een tafeltennistafel aanschaft die jaren meegaat aan waar u veel pingpongplezier aan gaat beleven.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.
Cornilleau tafeltennistafels is al meer dan 40 jaar bezig met het verbeteren van haar tafeltennistafels. Hierdoor is Cornilleau toonaangevend in de branche.

Alle Cornilleau tafeltennistafels zijn ontworpen voor speelplezier, gebruikscomfort en veiligheid. Alle tafels hebben een mooi design en zijn voorzien van diverse hulpmiddelen. Denk hierbij aan het Compact technology systeem dat er voor zorgt dat u de tafeltennistafel zo compact mogelijk komt opbergen. Het DSI Systeem waarmee u de tafel veilig en gemakkelijk kunt in en opklappen. Oerdegelijke wielen, een netje dat naar binnen klapt bij het opbergen van de tafeltennistafel en de ruimte voor batjes en balletjes maakt een Cornilleau tot een toptafel.

Cornilleau indoor tafeltennistafels

Cornilleau biedt een uitgebreid assortiment assortiment indoor tafeltennistafels . Deze zijn op een aantal gebieden anders dan de outdoor tafeltennistafels. De grootste verschillen tussen indoor- en outdoortafels van Cornilleau hebben te maken met het gebruikte materiaal. Zo hebben de indoortafels van Cornilleau een sterk blad dat bij de meeste modellen is voorzien van een metalen beschermingsrand. Hierdoor kan het blad niet beschadigen. Cornilleau indoor tafeltennistafels kunnen niet tegen regelmatige blootstelling aan vocht. Bijna alle Cornilleau tafeltennistafels zijn opvouwbaar en verrijdbaar. Hierdoor kunt u ze snel weer netjes opbergen. Over het algemeen zijn de Cornilleau indoortafels goedkoper in aanschaf van de outdoortafels.

Enkele bekende Cornilleau indoor tafeltennistafels zijn:

  

Cornilleau outdoor tafeltennistafels

De outdoor tafeltennistafels van Cornilleau zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er verschillende in materiaalgebruik, verschillende coatingen voor het blad. Ook zijn er veel verschillende kleuren bladen zoals blauwe bladen, groene bladen, grijze bladen en zelfs roze bladen. Het blad is bij Cornilleau outdoor tafeltennistafel erg belangrijk. Deze bladen zijn altijd voorzien van meerdere lagen coating. Hiervoor wordt vaak een harslaag gebruikt. Hierdoor is het blad beter bestand tegen beschadigingen. Ook is het waterafstotend en zonwerend. Niet ze vervelend als tafeltennissen op een outdoortafel en je kunt het pingpongballetje niet zien door de zon. Ook de outdoortafels van Cornilleau zijn bijna allemaal verrijdbaar. Deze tafels zijn geschikt voor buitengebruik en zijn bestand tegen vocht. Wanneer uw tafeltennistafel in een vochtige ruimte of buiten staat raden wij zeker aan om een beschermhoes voor uw Cornilleau tafeltennistafel aan te schaffen. Dit is een absolute meerwaarde voor het behoud van uw tafeltennistafel.

Bekende Cornilleau tafeltennistafels

Enkele bekende Cornilleau indoor tafeltennistafels zijn:

 • Cornilleau Tecto Oudoor
 • Cornilleau Sport 200M Outdoor
 • Cornilleau Sport 250M Outdoor
 • Cornilleau Sport 300M Oudoor
 • Cornilleau Sport 400M Outdoor
 • Cornilleau Sport 500M Outdoor