Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Heemskerk tafeltennistafels

In 1962 is Heemkerk Sport opgericht door de gebroeders Heemskerk, beide ex-tafeltenniskampioen van Nederland. Ze zijn begonnen met tafeltennistafels, maar ze hebben het assortiment uitgebreid, en kunt u tevens kiezen uit Heemskerk sjoelbakken, voetbaltafels, airhockeytafels en trampolines.

per pagina

Heemskerk tafeltennistafels en voetbaltafels

Voor een Heemskerk tafeltennistafel bent u bij speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Wij hebben indoor en outdoor Heemskerk tafeltennistafels in diverse prijzen in het assortiment. Tevens zijn er diverse Heemskerk tafeltennisaccessoires verkrijgbaar, zoals tafeltennisbatjes, tafeltennisballen en beschermhoezen.

Heemskerk sjoelbakken

Wilt u gezellig met de hele familie sjoelen? Wij hebben diverse Heemskerk sjoelbakken voor u in het assortiment. Er zijn diverse prijsklassen en houtkleuren, voor ieder is er wat wils. Daarnaast kunt u bij speelplezier-online.nl terecht voor verschillende sets sjoelschijven.

Heemskerk voetbaltafels

Naast tafeltennistafels en sjoelbakken staat Heemskerk Sport bekend om kwalitatief hoogwaardige voetbaltafels. Bij speelplezier-online.nl hebben wij daarom een groot assortiment Heemskerk voetbaltafels. U heeft keuze uit verschillende prijsklassen en kleuren.

Heemskerk airhockeytafels

Naast voetbaltafels, sjoelbakken en tafeltennistafels, kunt u bij ons ook terecht voor Heemskerk airhockeytafels. Deze speeltafels zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en designs en zijn allen zonder muntinworp. Tevens kunt u bij speelplezier-online.nl accessoires zoals pucks en pushers bestellen.

Heemskerk accessoires

Bij speelplezier-online.nl kunt u eenvoudig Heemskerk accessoires bij uw speeltafel mee bestellen. Voor elke speeltafel zijn accessoires beschikbaar. Daarnaast heeft Heemskerk Sport overige accessoires, zoals voetbaldoelen en een penalty trainingsnet.

Heemskerk speeltafel bestellen?

Een Heemskerk speeltafel bestelt u eenvoudig in de webshop van speelplezier-online.nl. Als u voor 12:00 uur besteld, heeft u het de volgende dag in huis. Als u een vraag heeft, of twijfelt welke speeltafel voor u het meest geschikt is, neem dan contact op met onze servicemedewerkers. Wij staan u graag te woord!