Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Pegasi Tafeltennistafel

Pegasi tafeltennistafels behoren tot de betere tafeltennistafels als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Pegasi tafeltennistafels worden zowel particulier als zakelijk veel verkocht. Pegasi biedt innovatieve tafeltennistafels die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo biedt Pegasi een brede lijn indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels.

 

Pegasi indoor tafeltennistafels

De indoor tafeltennistafels van Pegasi zijn geschikt voor zowel recreatief als professioneel gebruik. Doordat de gebruikte materialen voor de indoor tafeltennistafels minder goed bestand zijn tegen vocht, is het aan te raden deze tafeltennistafels voornamelijk binnen te gebruiken. Wilt u toch lekker in de buitenlucht sporten, doe dat dan alleen wanneer het mooi weer is. Tevens vindt u op deze website ook verschillende soorten beschermhoezen waarmee u uw tafel na gebruik droog kunt wegzetten. Naast recreatieve tafels levert Pegasi ook wedstrijd tafeltennistafels die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van top spelers. Ook tafeltennisverenigingen, bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor professionele indoor tafeltennistafels van topkwaliteit! Dit zijn de indoor tafeltennistafels van Pegasi:

 

Pegasi tafeltennistafel Mini indoor Pegasi tafeltennistafel 75% indoor Pegasi tafeltennistafel 500 indoor Tafeltennistafel Pegasi 700 Indoor Blauw
Pegasi tafeltennistafel 800 indoor Pegasi tafeltennistafel 1000 indoor Pegasi tafeltennistafel 1200 indoor  

Pegasi outdoor tafeltennistafels

Een outdoor tafeltennistafel van Pegasi is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Door het vochtwerende materialen en de ACP bladen is de tafel bestand tegen vocht en uv-straling. Of u nu lekker in uw eigen tuin een balletje wil slaan, een tafeltennistafel zoekt voor op de camping of er één aan wilt schaffen voor professioneel gebruik, Pegasi biedt u tal van mogelijkheden. Ons assortiment outdoor tafels van Pegasi loopt uiteen van tafels met een vast metalen onderstel tot betonnen tafeltennistafels. Naast dat onze producten bestand zijn tegen vocht en uv-straling, zijn de tafels ook stevig en duurzaam. Pegasi let bij de ontwikkeling en selectie van het tafeltennis assortiment ook op veiligheid en gebruikersgemak. Zo hebben onze outdoor tafeltennistafel grote wielen, zodat u de tafel makkelijk kunt verrijden op oneffen terrein (denk aan gras, grind of klinkers). Ook hebben de tafels beschermende kunststof hoekbeschermers op de bladen die bescherming bieden tegen stoten. De outdoor tafel van Pegasi zijn eenvoudig in te klappen door één persoon. De meest verkopende outdoor tafeltennistafels van Pegasi zijn:

Pegasi tafeltennistafel 800 outdoor blauw Pegasi tafeltennistafel 800 outdoor groen Pegasi tafeltennistafel 1000 outdoor blauw

Tafeltennis accessoires

 

Pegasi tafeltennisbatjes

Voor een succesvol verloop van de wedstrijd is de keus van het tafeltennisbatje uitermate belangrijk. Balans, snelheid, controle en effect zijn zaken die grotendeels door de keus van uw batje beïnvloed worden. De tafeltennisbatjes van Pegasi zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Wij hebben eenvoudige batjes voor beginners, voor scholen en bedrijven hebben we batjes die tegen een stootje kunnen, voor gevorderde spelers en voor top spelers hebben we batjes met speciale speeleigenschappen. Ideaal voor scholen, sportzalen en instellingen.

Pegasi tafeltennisbatjes

Pegasi beschermhoes

Om uw tafeltennistafel in optimale conditie te houden is het verstandig om een beschermhoes aan te schaffen. Vooral voor outdoor tafeltennistafels is dit sterk aan te raden. Naast dat het uw tafel beschermt tegen weersinvloeden kunt u ook sneller beginnen met spelen omdat u de tafel na een fikse regenbui niet hoeft af te drogen.

Pegasi beschermhoes
 

Pegasi pingpongballetjes

Gaat u alleen voor de beste kwaliteit? Dan zijn naast de batjes ook de pingpongballen van Pegasi een prima keus. Voor het spelverloop is het belangrijk dat de balletjes precies het juiste gewicht hebben om bijvoorbeeld een goede smash mee te slaan. U kunt ze in verschillende aantallen bestellen. Pegasi levert de balletjes in dozen van 6 tot zelfs 120 stuks.

Pegasi pingpongballetjes

Pegasi tafeltennisbathoes

Naast uw tafeltennistafel is het ook belangrijk om uw batjes in optimale conditie te houden. Met de beschermhoesjes van Pegasi slijt het rubber minder snel en gaat uw batje langer mee. Ze zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Er zit tevens een opbergvakje bij om uw pingpongballetjes in op te bergen.

Pegasi tafeltennisbathoes
 
 

Tafeltennistafel bestellen

Bij het aanschaffen van een tafeltennistafel is het belangrijk om te weten voor welke doeleinden u de tafel gaat gebruiken. U kunt kiezen tussen tafels voor recreatief, sportief of professioneel gebruik. Naast tal van soorten kunt u op Speelplezier-online.nl ook uit tafeltennistafels in verschillende kleuren kiezen. Of u nu voor een indoor of outdoor tafel van Pegasi kiest. Bij Speelplezier-online BV vindt u alleen tafeltennistafels van de beste kwaliteit.

Waarom een Pegasi?

Pegasi tafeltennistafels zijn door onze fabriek ontwikkeld en geselecteerd in samenwerking met ons ervaren sales team. Onze specialisten hebben al ruim 20 jaar verkoop ervaring op het gebied van tafeltennis dus wij weten wat de wensen en eisen zijn van hobby spelers, top spelers en andere gebruikers. Naast tafeltennistafels van hoogwaardige kwaliteit met uitstekende speeleigenschappen hebben wij ook een ruim en compleet assortiment tafeltennis accessoires. Pingpong batjes, pingpongballetjes, beschermhoezen, scoretellers en bathoesjes. Pegasi levert kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment producten op het gebied van tafeltennis en neemt u eens rustig een kijkje op onze website. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!