Dartpijlen kopen

U bent op zoek naar een setje nieuwe dartpijlen? Dan bent u bij Speelplezier-online.nl aan het juiste adres. Stel je eigen set met dartpijlen samen precies op maat voor jou.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Speelplezier-online.nl biedt alle elementen om de perfecte dartpijl samen te stellen. Wij bieden een uitgebreid assortiment steeltips, steeldarts, shafts en flights. Dus twijfel niet meer en stel vandaag nog uw ideale set dartpijlen samen. Voor sommigen is darten de mooiste sport ter wereld. Voor die mensen stellen wij ons assortiment darts samen. Of u nu thuis speelt of wedstrijden speelt bij Speelplezier-online.nl vindt u vast wat u zoekt. Stel Barney niet teleur en scoor ook uw dartpijlen bij Speeplezier-online.nl en gooi morgen nog uw 180-ers!

Darten is een mooie sport waar heel veel mensen veel plezier mee beleven. Wij wensen u veel speelplezier met onze dartpijlen. Dartpijlen zijn er voor ieder budget en we leveren altijd dartpijlen van goede kwaliteit voor een lage prijs. Voor ieder budget dus een set kwaliteit dartpijlen.

Een steeldart is het voorste gedeelte van de dart dat bestaat uit twee metalen onderdelen. De point (punt) en de barrel. De punt is het deel dat na de worp in het bord terecht komt. De barrel is het onderdeel van de pijl dat door de darter vastgehouden wordt, voordat de dartpijl gegooid wordt. Bestel vandaag nog uw dartpijlen. Want vandaag besteld is morgen in huis!