Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Springkussen huren?

Wilt u een springkussen huren? Voor dit geld kunt er beter één kopen! Speelplezier-online biedt springkussens voor ieder budget. Of u nu een roze springkussen zoekt of een opblaasbaar voetbalveld, Speelplezier-online.nl heeft het allemaal. En voor de prijs hoeft u het niet te laten!

 

Groot assortiment springkussens

Als u van plan bent om een springkussen te huren, bekijk dan eerst ons assortiment springkussens. Deze prijzen zijn de laagste van Nederland. Alleen een springkussen huren is voordeliger. Alleen dan moet u het springkussen ook weer terugbrengen! Speelplezier-online.nl biedt het grootste assortiment springkussens tegen de beste prijs. Een springkussen huren hoeft dus niet meer. Huur geen springkussen maar verras de buurt met een eigen springkussen.

Springkussen huren

Als u van plan bent om een springkussen te huren kunt u beter eerst even naar het assortiment springkussens van Speelplezier-online.nl kijken. U gelooft uw ogen niet. Het assortiment loopt vanaf € 199,- op tot prijzen voor professionele springkussens. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij verhuren zelf geen springkussen maar bieden zulke lage prijzen dat u hiervoor bijna niet kunt huren. Volgende jaar heeft u uw investering al terug. En wat zullen uw kinderen blij zijn dat ze altijd de beschikking hebben over een eigen springkussen. Door de meegeleverde blower (220V / 330 Watt) kunt u het springkussen snel opzetten. Wij verkopen vooral veel:
Springkussen in Amsterdam
Springkussen in Rotterdam
Springkussen in Almere
Springskussen in Den Haag
Springskussen in Groningen
Springkussens in Enschede

Springkussen kopen

Wij zorgen er bij Speelplezier wel voor dat u geen springkussen hoeft te kopen. De reden hiervoor is wij het grootste assortiment springkussens bieden voor de laagste prijs. Als u de prijzen van deze springkussens ziet weer u het zeker: Voor dit geld kan ik beter zelf een springkussen kopen. Wij bieden al complete opblaasbare springkussens aan vanaf € 199,-. Voor iets meer heeft u al een springkussen met glijbaan. De meeste springkussens zijn van het merk Avyna. Dit merk staat bekend om haar degelijke kwaliteit van de springkussens.

De springkussens van Speelplezier-online.nl zijn van oerdegelijke kwaliteit. De speeltoestellen zijn gemaakt van dik gelamineerd PVC en polyester. Door het dikke PVC is een lek springkussen verleden tijd. Speelplezier-online.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment springkussens voor een goede prijs. Van de kleine springkussen tot de grote opblaasbare voetbalvelden compleet met netten, ballen en glijbaan. Door een waterslang aan te sluiten is het feest helemaal compleet! De waterglijbaan is een feit!

 

Populaire springkussens