Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Bedrukte voetbaltafel Garlando G-500

€ 949,00
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
01001 - G500
Een professionele voetbaltafel bedrukt in uw eigen huisstijl met logo? Of toch maar in de clubkleuren van de sportvereniging? Alles kan! Bijna alle voetbaltafels van Garlando kunnen in uw eigen stijl bedrukt worden. De voetbaltafels kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. Je hebt vast de bedrukte voetbaltafels al eens ergens zien staan.


De meest gekozen optie is om de gehele buitenzijde van de tafel te laten bedrukken. Hiermee bedoelen we dus de lange en korte buitenzijkanten. De overige extra mogelijkheden zijn de lange binnen zijkanten en het speelveld. De poppen en scoretellers worden in kleur aangepast aan de hoofdkleuren die de uiteindelijke tafel krijgt. Bedrukken geeft een geheel nieuwe dimensie aan uw promotie omdat deze manier van bedrijfspromotie niet alleen te zien is maar ook te gebruiken is waardoor de te verspreiden boodschap nadrukkelijker tot uiting komt. De reeds door velen beaamde kwaliteit van de Garlando voetbaltafel betekend ook dat de levensduur van de boodschap die de tafel vertegenwoordigd lang en duurzaam zal zijn. In Europa hebben reeds vele bedrijven en organisaties het nut van deze promotie vorm ervaren zoals bijvoorbeeld Carlsberg, Jupiler, Intersport, DHL , Sony of gerenommeerde voetbalclubs zoals bijv. AC Milan, Juventus en Bayern Munchen. Het model dat u nu op de afbeeldingen ziet is de Garlando G-500.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Speelplezier-online.nl. Dit kan via mail ([email protected]) of via telefoon: 074 - 852 72 64. Wij helpen u graag verder!

* Na akkoord op een ontwerp wordt er een virtueel dressing (3d vb) voor u gemaakt. Als u onverhoopt, om wat voor reden dan ook als nog beslist de order te annuleren wordt er €75,- aan u in rekening gebracht voor de gemaakte onkosten voor het opmaken van de dressing.
Bedrukte voetbaltafel Garlando  G-500
Bedrukte voetbaltafel Garlando G-500
€ 949,00

Product Specificaties

SKU
01001 - G500
Garantie
1 jaar
Glasplaat
Nee
Inklapbaar
Nee
Levertijd
Binnen 3-4 weken
Materiaal speelblad
MDF
Merk
Garlando
Stangen
Vast
Waterdicht
Nee
Waterdoorlatend
Nee
Type tafel
Voetbaltafels
Verrijdbaar
Nee