Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

De beste basketbal ballen voor indoor en outdoor gebruik

Basketbal is een populaire sport die zowel indoor als outdoor gespeeld kan worden. Of u nu in de sportschool speelt of op een betonnen veldje buiten, de juiste basketbal kan een groot verschil maken in uw spelervaring.

Indoor Basketbalballen

Wanneer u in een indoor speelruimte speelt, is het belangrijk om een basketbalbal te kiezen die geschikt is voor harde vloeren en optimale grip biedt. Hier zijn 2 van de beste opties:

Spalding NBA Official Game Ball
De Spalding NBA Official Game Ball is de officiële bal die wordt gebruikt in NBA-wedstrijden. De bal is gemaakt van hoogwaardig leer, biedt uitstekende grip en behoudt zijn vorm goed. De bal is duurzaam en zorgt voor een consistente stuit, wat heel belangrijk is voor serieuze spelers die op hoog niveau spelen.

Wilson Evolution Indoor Game Basketball
De Wilson Evolution is een populaire keuze onder basketbalspelers van alle niveaus. Deze bal heeft een zachte grip en een uitstekende balcontrole. Het heeft ook een goede duurzaamheid en blijft consistent presteren, zelfs na intensief gebruik.

Outdoor Basketbalballen

Buiten basketballen is weer heel anders dan binnen. Buiten heeft de bal te maken met ruwe ondergronden en verschillende weersomstandigheden. Hier zijn enkele basketbalballen die geschikt zijn voor outdoor gebruik:

Spalding NBA Street Basketball
De Spalding NBA Street Basketball is speciaal ontworpen voor gebruik op straat en andere ruwe oppervlakken. Het heeft een duurzame rubberen buitenlaag die bestand is tegen slijtage en een goede grip biedt. Deze bal is perfect voor informele wedstrijden op buitenvelden.

Wilson NCAA Replica Game Basketball
De Wilson NCAA Replica Game Basketball is gemaakt van duurzaam composietleer dat bestand is tegen zware omstandigheden buiten. De bal biedt goede grip en balcontrole, waardoor het een ideale keuze is voor spelers die zowel binnen als buiten spelen.

Multifunctionele Basketbalballen

Sommige basketbalballen zijn specifiek ontworpen om zowel binnen als buiten gebruikt te worden. Deze ballen combineren eigenschappen van zowel indoor als outdoor ballen en zijn veelzijdig in verschillende omgevingen. Speelplezier-online.nl biedt 3 verschillende soorten indoor en outdoor basketballen:

Jeugdbasketbal
Voor kinderen onder de 8 jaar hebben wij een mini basketbal beschikbaar. Deze bal is van maat 2 en heeft een diameter is ongeveer 12,7 cm. Voor de iets oudere kinderen is op Speelplezier-online.nl een maat 5 basketbal beschikbaar. Deze bal is geschikt voor jongens tot 12 jaar en meisjes tot 13-14 jaar.

Vrouwenbasketbal
In het professionele vrouwenbasketbal en op universitair niveau wordt meestal een maat 6-bal gebruikt. Deze bal is iets kleiner en lichter dan de maat 7-bal, die gebruikelijk is in het herenbasketbal. Op onze website bieden wij 1 soort maat 6 basketbal aan.

Herenbasketbal
In het herenbasketbal wordt de standaardmaat 7-bal gebruikt. De basketbal heeft een omtrek van 75-78 centimeter en weegt 565 tot 650 gram. De maat 7-bal wordt gebruikt op professioneel niveau, en ook op de middelbare school en universiteit. Het spelen met een maat 7-bal vereist meer kracht en balbeheersing vanwege de grootte en het gewicht ervan.

Indoor en outdoor basketballen bij Speelplezier-online.nl

Heeft u nou nog andere vragen over onze indoor/outdoor basketballen of kunnen we u nog ergens anders mee helpen? Ons team helpt u graag. Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies.

Opmerkingen

Geen opmerkingen