Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Pegasi Domino Double 12

€ 15,95
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Indicatie verzendkosten: Verzendkosten - € 6,95 (Nederland)
SKU
PEG-DD12-TIN-BOX

Domino Dubbel 12: Een Leuk Spel voor Jong en Oud

Domino is een populair spel dat al eeuwenlang wordt gespeeld over de hele wereld. Het is een spel van strategie, logica en een beetje geluk. Als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend spel voor jong en oud, dan is Domino Dubbel 12 een perfecte keuze. In dit artikel zullen we in detail ingaan op wat Domino Dubbel 12 precies is, hoe je het speelt en waarom het zo'n geweldige optie is voor iedereen.

 

Wat is Domino Dubbel 12?

Domino Dubbel 12 is een versie van het klassieke Domino-spel waarbij de dominostenen genummerd zijn van 0 tot 12. Elke steen heeft twee zijden met een bepaald aantal stippen, ook wel punten of ogen genoemd. Bij Dubbel 12 zijn er in totaal 91 stenen, wat betekent dat het spel geschikt is voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus.

 

Hoe speel je Domino Dubbel 12?

Het doel van Domino Dubbel 12 is om als eerste al je stenen kwijt te raken door ze aan elkaar te leggen. Aan het begin van het spel krijgt elke speler een aantal stenen, afhankelijk van het aantal spelers. De rest van de stenen vormen de trekstapel, ook wel de "boneyard" genoemd.

De eerste speler begint door een steen met een bepaald aantal stippen op tafel te leggen. Vervolgens moet elke speler om de beurt proberen een steen aan te leggen die aan minstens één zijde overeenkomt met een van de stenen op tafel. Als een speler geen passende steen heeft, moet hij een steen uit de trekstapel pakken en passen.

Het spel gaat door totdat een speler al zijn stenen heeft gespeeld of totdat er geen passende stenen meer zijn. De winnaar is degene die als eerste al zijn stenen kwijtraakt. Domino Dubbel 12 kan worden gespeeld met 2 tot 4 spelers en biedt eindeloos plezier voor het hele gezin.

 

Waarom is Domino Dubbel 12 zo'n geweldige keuze voor jong en oud?

Domino Dubbel 12 is niet zomaar een spel, het is ook een geweldige manier om verschillende vaardigheden te ontwikkelen en te oefenen. Voor kinderen helpt het bij het leren tellen, mentale rekenvaardigheden, patroonherkenning en strategisch denken. Voor volwassenen biedt het een leuke uitdaging en een gelegenheid om samen met vrienden en familie quality time door te brengen.

Dit spel stimuleert ook sociaal contact en interactie, omdat het essentieel is om goed samen te werken, te plannen en te communiceren met je medespelers. Daarnaast kan Domino Dubbel 12 helpen om cognitieve functies zoals concentratie, geheugen en probleemoplossend vermogen te verbeteren.

Kortom, Domino Dubbel 12 is niet alleen een leuk tijdverdrijf, maar ook een educatief en stimulerend spel dat geschikt is voor spelers van alle leeftijden.

 

Conclusie

Domino Dubbel 12 is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een leuk en uitdagend spel. Het is geschikt voor jong en oud, biedt educatieve voordelen en stimuleert sociaal contact. Of je nu een fanatieke speler bent of gewoon plezier wilt hebben met vrienden en familie, Domino Dubbel 12 zal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

 

FAQ's

1. Is Domino Dubbel 12 geschikt voor jonge kinderen?
Ja, Domino Dubbel 12 is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud. Het helpt bij het ontwikkelen van tellen en strategisch denken.

2. Kan ik Domino Dubbel 12 alleen spelen?
Hoewel het spel meestal met meerdere spelers wordt gespeeld, is het ook mogelijk om Domino Dubbel 12 alleen te spelen. Je kunt proberen om in je eentje de stenen aan elkaar te leggen en een uitdaging voor jezelf creëren.

3. Kan ik Domino Dubbel 12 online spelen?
Ja, er zijn verschillende online platforms waar je Domino Dubbel 12 kunt spelen tegen andere spelers over de hele wereld. Dit kan een leuke manier zijn om je vaardigheden te oefenen en nieuwe mensen te leren kennen.

Pegasi Domino Double 12
Pegasi Domino Double 12
€ 15,95

Product Specificaties

Merk
Pegasi
SKU
PEG-DD12-TIN-BOX
Type tafel
Accessoires
Kleur
Divers
EAN
8720615913848
Garantie
1 jaar
Levertijd
Binnen 1-2 werkdagen