Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Dart toebehoren

Darts is nationaal en internationaal immens populair! Niet alleen om het mooie spel zelf, maar ook vanwege de hele entourage die deze innemende sport met zich meebrengt.

per pagina
Speelplezier-online.nl biedt een brede range aan dartartikelen. Uiteraard een mooi assortiment dartpijlen. Daarnaast ook een breed assortiment dartborden. Van de professionele Winmau borden tot de volledig elektronische dartborden met ingebouwde spreek computer. U hoeft uw eigen punten niet meer te tellen, dit doet het dartbord wel voor u.

Dartartikelen voor iedereen

Speelplezier-online.nl biedt alle producten om een perfecte dart baan op te zetten. Uiteraard mooie dart pijlen en professionele dartborden, maar ook dartcabinets, dart baanmatten en beschermranden. Ontwerp je eigen dartbaan en daag je vrienden uit voor een potje 501!

Wij bieden een uitgebreid assortiment dart pijlen, dartborden, steel darts, shafts en flights. Dus twijfel niet meer en stel vandaag nog je dart baan samen. Voor sommigen is darten de mooiste sport ter wereld. Voor die mensen stellen wij ons assortiment darts samen. Of u nu thuis speelt of wedstrijden speelt bij Speelplezier-online.nl vindt u vast wat u zoekt. Stel Barney niet teleur en scoor ook uw dart pijlen bij Speelplezier-online.nl en gooi morgen nog uw 180-ers!

Bestel vandaag nog uw dartartikelen bij Speelplezier-online.nl. Want vandaag besteld is morgen uw dartartikelen in huis!