Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Basketbal

Wij bieden een compleet en uitgebreid assortiment basketbalpalen, basketbalborden en basketbal accessoires. Voor een kwalitatief goede basketbalpaal, basketbalbord of accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

per pagina

Basketbalpaal, basketbalbord en of basketbal accessoires kopen?

Speelplezier-online.nl is o.a. gespecialiseerd in basketbalpalen, basketbalborden en de bijbehorende basketbal accessoires. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Wij verkopen o.a. de merken Sureshot, Topshot en Lifetime. Deze merken zijn een begrip in de basketbal wereld en staan voor absolute kwaliteit! Wij bieden een ruime keuze indoor en outdoor, geschikt voor hobby gebruik thuis of intensief gebruik op b.v. scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen of campings.

Er zijn diverse mogelijkheden dankzij het gevarieerde aanbod. O.a. basketbalborden die gemakkelijk te bevestigen zijn aan wanden en muren. Basketbalpalen die eenvoudig verrijdbaar zijn en basketbalpalen die vast in de grond worden geplaatst. Wij bieden uiteraard ook diverse accessoires aan zoals basketballen, basketbalringen en basketbalnetjes.

Alles voor de basketbal liefhebber tegen de laagste prijs! Vind u dezelfde basketbalpaal, basketbalbord of basketbal accessoires elders goedkoper, neem contact met ons op!

Bij Speelplezier-online.nl besteld u snel en gemakkelijk basketbal attributen, en heeft u deze binnen 48 uur in huis.