Filter

Tafeltennistafels

Het grootste assortiment tafeltennistafels van Cornilleau, Heemskerk, Adidas, Buffalo, Avyna en betonnen tafeltennistafel. Wij onderscheiden ons op de laagste prijs, een optimale klantenservice en het grootste assortiment. Kijk en oordeel zelf!

65 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
65 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Alles voor uw tafeltennistafel

Speelplezier-online.nl biedt zeer compleet en uitgebreid assortiment tafeltennistafels, pingpongballetjes en accessoires. U kunt bij ons terecht voor tafeltennistafels van top kwaliteit en een goed advies!. Wij hebben het grootste assortiment, dat voor ieder budget een passende oplossing biedt.

Verschillende merken

Wij hebben o.a. Adidas, Cornilleau en Buffalo. Drie merken die een begrip zijn in de tafeltennis wereld en staan voor kwaliteit! Wij bieden een ruime keuze indoor en outdoor tafeltennistafels, geschikt voor hobby gebruik thuis of intensief gebruik op b.v. scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen of campings.

Indoor tafeltennistafels

Een Indoor tafeltennistafel is niet geschikt voor blootstelling aan vocht. Wanneer u uw tafel in een vochtige ruimte of buiten staat raden wij u aan een beschermhoes aan te schaffen. Een beschermhoes is een absolute meer waarde voor het behoud van uw tafeltennistafel. De meeste modellen zijn opklapbaar en verrijdbaar en hierdoor gemakkelijk op te bergen. Een in delen opklapbare tafel biedt tevens de mogelijkheid om diverse (eenpersoons) trainingsoefeningen te doen met een half opgeklapte tafel oftewel de zelf train stand.

Outdoor tafeltennistafels

Een outdoor tafel biedt meer mogelijkheden. Veel gezinnen hebben geen ruimte om een tafeltennistafel binnen te plaatsen. Een outdoor tafeltennistafel is vocht/weerbestendig en voorzien van een coating die zorgt voor mindere weerkaatsing van zonlicht en beter UV bestendig is.

Wij geven de laagste prijs garantie, dus vind u hetzelfde product elders goedkoper, neem contact met ons op en wij bieden u een betere prijs!

Bij Speelplezier-online.nl bestelt u snel en gemakkelijk online, en heeft u deze binnen 48 uur in huis.

Formaat en kleur

De standaard tafels hebben een afmeting van 274 bij 152 cm en zijn 76cm hoog. Daarnaast bieden wij een aantal kleine modellen die uitermate geschikt zijn voor kinderen en voor plaatsing in kleine ruimtes. De tafels zijn verkrijgbaar in het traditionele groen of in het meer moderne blauw of in een stijlvol grijs.