Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Topshot basketbalpaal

Topshot basketbalpaal

Bij speelplezier-online.nl hebben wij een ruim aanbod in Topshot basketbalpalen. Voor ieder budget is er een passende oplossing. Elke Topshot basketbalpaal is mobiel, gemakkelijk te verrijden en eenvoudig te verstellen in de gewenste hoogte.

Alle basketbalpalen onder elkaar

 

Alle Topshot basketbalpalen worden binnen 48 uur geleverd. Als u de basketbalpaal voor 12.00 besteld, heeft u deze de volgende dag al in huis. Alle basketbalpalen van Speelplezier-online.nl hebben een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Topshot basketbalpaal kopen?

Uw Topshot basketbalpaal kopen doet u eenvoudig bij speelplezier-online.nl. Heeft u twijfels over welke basketbalpaal het beste bij u past? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag. Als u voor 12:00 uur besteld, heeft u de basketbalpaal de volgende dag al in huis!

Topshot basketbalbord

Naast basketbalpalen kunt u ook kiezen voor Topshot basketbalborden. Elk Topshot basketbalbord heeft een uitstekende prijskwaliteitverhouding en is weerbestendig. U kunt het bord dus zowel binnen als buiten gebruiken. Daarnaast is elk Topshot basketbalbord uitgerust met een solide stalen ring en basketbalnetje. De basketbalborden zijn eenvoudig te monteren.